• Prijs: € 29,50 p.p.
 • Vanaf: 10 personen
 • Duur: 1 uur 30 minuten
 • Leeftijd: 8+
De workshop kickboksen als Groepsactiviteit

Tijdens de workshop kickboksen als Groepsactiviteit wordt op een leuke en laagdrempelige manier nagenoeg elke spiergroep getraind. De deelnemers gaan aan de slag met de basistechnieken van het kickboksen, waarbij zowel stoten als trappen wordt gebruikt. Er worden allerlei oefeningen gedaan waarbij respect voor elkaar centraal staat!
De vorm van de kickboks activiteit wordt altijd volledig afgestemd op het niveau van de deelnemers, het aantal deelnemers en de gewenste tijdsduur.

Indeling

Voor we écht aan de slag gaan, zal de docent op een motiverende en enthousiasmerende manier de deelnemers opwarmen. De spieren zullen worden losgemaakt en de deelnemers worden lekker enthousiast om aan het echte werk te gaan beginnen.

Wanneer iedereen goed opgewarmd is, zullen de deelnemers kennismaken met de basistechnieken. Allereerst zal de gevechtshouding aangeleerd worden, en vervolgens komen de verschillende verdedigings- en stoottechnieken aan bod. In tegenstelling tot boksen besteedt kickboksen ook aandacht aan diverse traptechnieke en combinaties.

Nadat de deelnemers de verschillende technieken onder de knie hebben, zullen deze geoefend worden op stootkussens. Op deze manier kan iedereen de verschillende technieken oefenen, voor we écht gaan sparren.

Afsluitend zal er een sparringspel plaatsvinden. De deelnemers zullen spelenderwijs de aangeleerde basistechnieken gaan uitvoeren door met elkaar te sparren! Uiteraard zal de docent begeleiding geven aan de deelnemers, en staat respect voor elkaar centraal.

Als afsluiting zal de groep met de docent een gezamenlijke cooling-down doen. Na afloop kunnen de deelnemers terugkijken op een ervaring om nooit meer te vergeten!

Inclusief

 • Professionele begeleiding

  Al onze kickboks workshops worden verzorgd door professionele kickboksers.

 • Materialen

  De workshop kickboksen is inclusief trapkussens en geluidsapparatuur.

 • Reiskosten

  Alle prijzen zijn inclusief reis- en transportkosten

Optioneel

Om u van alle gemakken te voorzien hebben wij nog de volgende extra's om uw uitje tot een geslaagde dag te maken.

 • Engelstalige begeleiding

 • Cameraman

 • Fotograaf

De Sfeer

In de onderstaande foto's en filmpjes kunt u iets van de sfeer proeven tijdens een kickboks clinic als Groepsactiviteit.

Wat kost het?

 • Duur
 • Aantal deelnemers
  U bespaart p.p.
 • Locatie
 • Prijs
  Per persoon
 • Rechtsvorm
Totaal

Goed om te weten

Grote groepen

Bij groepen vanaf 15 deelnemers maken wij een aantrekkelijke projectprijs!

Kleine groepen

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Vrijgezellenfeest?

Vrijgezellen aan het organiseren? Vanaf 11 personen mag de vrijgezel gratis deelnemen?

Klant aan het woord

Workshop Locaties

Tijdens een Groepsactiviteit maken wij voor de Workshop Kickboksen gebruik van de volgende locaties.

GRATIS
Eigen Locatie

De workshop Kickboksen wordt bijna altijd op locatie verzorgd. Mocht je zelf niet over een eigen locatie beschikken dan kan de workshop Kickboksen in combinatie met een locatie worden geboekt.

 

Veelgestelde vragen

Nee, al onze prijzen zijn inclusief reis- en transportkosten.

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Er zit geen maximum aan het aantal deelnemers per activiteit. Wij stemmen het format, de materialen en de begeleiding hier volledig op af. Uiteraard moet de locatie dit wel kunnen faciliteren.

Ja, het klopt inderdaad dat ons bedrijf in Nederland is gevestigd. Om precies te zijn in Breda. Wij verzorgen nu ruim 10 jaar workshops door heel Nederland & België.

Nee, al onze diensten zijn exclusief een hapje en een drankje. Bij een eigen locatie of openbare locatie is het mogelijk om zelf een versnapering te verzorgen. Bij externe locaties is het vaak wel mogelijk om een hapje en een drankje te boeken.

Nee, al onze diensten zijn inclusief alle materialen en middelen.

Annuleren binnen 14 dagen

Annuleert u de boeking 14 dagen voor aanvang van de workshop, dan vragen wij €15,- administratiekosten.

Bij minder dan 14 dagen

Annuleert u de boeking minder dan 14 dagen voor aanvang, dan zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten van de boeking in rekening te brengen.

Annuleren binnen 7 dagen

Annuleert u de boeking 7 dagen voor aanvang van de uitvoering, of tijdens/halverwege een project, dan zijn wij genoodzaakt het gehele afgesproken bedrag in rekening te brengen.

Apparatuur en goederen

Ook zijn wij altijd genoodzaakt gehuurde apparatuur en goederen in rekening te brengen bij annulering.

Wat is Kickboksen?

Kickboksen, ook wel Thaiboksen of Muay Thai genoemd, is een Thaise vechtsport met een grote historie. Het is een intensieve sport die goed is voor de conditie, lenigheid, het reactievermogen en het zelfvertrouwen.

 

Overige vragen?

STUUR EEN MAILTJEof bel +31 (0) 6 244 405 46