• Prijs: € 29,50 p.p.
 • Vanaf: 10 personen
 • Duur: 1 uur 30 minuten
 • Leeftijd: 8+
Workshop beatbox als Groepsactiviteit

In de workshop beatbox als Groepsactiviteit leren de deelnemers, op een leuke en laagdrempelige manier, de basistechnieken van beatboxing en verschillende leuke ritmes en geluiden. Daarnaast zal er met de hele groep samen een beat worden gevormd, met allemaal losse geluiden die de deelnemers afzonderlijk van elkaar maken met de mond.

Samenwerken en naar elkaar luisteren zijn punten die erg belangrijk zijn tijdens een beatbox workshop als Groepsactiviteit . Tijdens de workshop maken we tevens gebruik van microfoons waardoor het beatboxen natuurlijk extra cool klinkt en waardoor bepaalde competenties, zoals jezelf presenteren voor een groep, versterkt kunnen worden.

Indeling

Wanneer de deelnemers een (beter) beeld hebben over wat beatboxen is, wordt er uitgelegd hoe de opbouw van de workshop beatboxen er uit zal gaan zien.

De beatbox docent zal eerst zelf een leuke demonstratie geven om de leerlingen te motiveren en enthousiast te maken.

Vervolgens zullen we op een leuke en interactieve manier aandacht besteden aan de nodige basisgeluiden om een ritme te kunnen “beatboxen”. Tijdens de workshop beatbox als Groepsactiviteit maken we gebruik van microfoons waardoor het beatboxen natuurlijk extra cool klinkt en waardoor bepaalde competenties, zoals jezelf presenteren voor een groep, versterkt kunnen worden.

Wanneer de basisgeluiden doorgenomen en geoefend zijn zullen we speelsgewijs verschillende ritmes in elkaar gaan zetten met de deelnemers.

Nadat er als groep is geoefend, worden de deelnemers in subgroepjes verdeelt. De groepjes zetten dan een eigen beat in elkaar. Samenwerken en naar elkaar luisteren zijn punten die erg belangrijk zijn tijdens dit gedeelte. Uiteraard lopen wij rond en bieden wij alle nodige ondersteuning en begeleiding.

Wanneer de deelnemers goed geoefend hebben komen de groepjes weer bij elkaar en zullen ze zich ter afsluiting naar elkaar toe gaan presenteren als echte beatboxers!

Inclusief

 • Professionele begeleiding

  Onze beatboxenworkshops in Groepsactiviteit worden verzorgd door professionele beatboxers.

 • Materialen

  Alle nodige geluidsapparatuur voor de beatbox workshop. Denk hierbij aan een microfoon.

 • Reiskosten

  Al onze prijzen zijn inclusief reis- en transportkosten voor de beatbox workshops in Groepsactiviteit of omgeving.

Optioneel

Om u van alle gemakken te voorzien hebben wij nog de volgende extra's om uw uitje tot een geslaagde dag te maken.

 • Beatbox + CD-Opname

 • Beatbox + Loopstation

De Sfeer

In de onderstaande foto's en filmpjes kunt u iets van de sfeer proeven tijdens een beatbox animatie in Groepsactiviteit.

Wat kost het?

 • Duur
 • Aantal deelnemers
  U bespaart p.p.
 • Locatie
 • Prijs
  Per persoon
 • Rechtsvorm
Totaal

Goed om te weten

Grote groepen

Bij groepen vanaf 15 deelnemers maken wij een aantrekkelijke projectprijs!

Kleine groepen

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Vrijgezellenfeest?

Vrijgezellen aan het organiseren? Vanaf 11 personen mag de vrijgezel gratis deelnemen?

Klant aan het woord

Workshop Locaties

Tijdens een Groepsactiviteit maken wij voor de Workshop Beatbox gebruik van de volgende locaties.

N.V.T.
Eigen Locatie

De workshop Beatbox wordt bijna altijd op locatie verzorgd. Wij zijn erg mobiel en komen overal. Mocht je zelf niet over een eigen locatie beschikken dan kan de workshop Beatbox in combinatie met een locatie worden geboekt.

Locatie tips!
Binnenlocatie met tafels, stoelen en stroomvoorziening.

Veelgestelde vragen

Nee, al onze prijzen zijn inclusief reis- en transportkosten.

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Er zit geen maximum aan het aantal deelnemers per activiteit. Wij stemmen het format, de materialen en de begeleiding hier volledig op af. Uiteraard moet de locatie dit wel kunnen faciliteren.

Ja, het klopt inderdaad dat ons bedrijf in Nederland is gevestigd. Om precies te zijn in Breda. Wij verzorgen nu ruim 10 jaar workshops door heel Nederland & België.

Nee, al onze diensten zijn exclusief een hapje en een drankje. Bij een eigen locatie of openbare locatie is het mogelijk om zelf een versnapering te verzorgen. Bij externe locaties is het vaak wel mogelijk om een hapje en een drankje te boeken.

Nee, al onze diensten zijn inclusief alle materialen en middelen.

Annuleren binnen 14 dagen

Annuleert u de boeking 14 dagen voor aanvang van de workshop, dan vragen wij €15,- administratiekosten.

Bij minder dan 14 dagen

Annuleert u de boeking minder dan 14 dagen voor aanvang, dan zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten van de boeking in rekening te brengen.

Annuleren binnen 7 dagen

Annuleert u de boeking 7 dagen voor aanvang van de uitvoering, of tijdens/halverwege een project, dan zijn wij genoodzaakt het gehele afgesproken bedrag in rekening te brengen.

Apparatuur en goederen

Ook zijn wij altijd genoodzaakt gehuurde apparatuur en goederen in rekening te brengen bij annulering.

Wat is Beatboxen?

Beatboxen, ook wel bekend als Vocal Percussion, is de kunst van het maken van ritmes en beats, zonder instrumenten maar met de mond.

Overige vragen?

STUUR EEN MAILTJEof bel +31 (0) 6 244 405 46